Hoi! Wat leuk dat je op deze site kijkt!

Mijn naam is Inge Logister. Ik ben kindercoach. Misschien heb je daar ooit van gehoord. Ik zal het even wat verder uitleggen en als je vragen aan mij hebt, mag je ze altijd stellen! Ik kan je helpen als je bijvoorbeeld snel boos bent, misschien verdrietig, je voelt je niet zo happy, maakt je zorgen, voelt je onzeker over dingen of je wordt gepest.

Het kan eigenlijk van alles zijn, waardoor jij niet lekker in je vel zit. Ik werk ook veel met kinderen die poep- en / of plasproblemen hebben. Daar wil ik je heel graag bij helpen als jij dat zelf graag anders zou willen.

Soms voel je je dus niet prettig en dat is niet altijd even makkelijk. Het kan dan fijn zijn als er iemand is om mee te praten, iemand die naar je luistert, die met je meedenkt en je helpt om je weer fijn te voelen. Samen met jou zoek ik naar oplossingen.
We praten, maar zijn ondertussen ook bezig. Met van alles en nog wat. Belangrijk vind ik dat het vooral ook leuk voor je is en je jezelf kan zijn. Sommige kinderen maken een schilderij, tekenen, spelen, vertellen  of we doen een spel. Niks moet en heel veel mag. Het kan allemaal.


Zo gaan we samen ontdekken:

·        Je mag zijn wie je bent en je bent goed zoals je bent!

·        We gaan kijken naar je talenten en kwaliteiten en hoe je deze in kan inzetten.

·        Succeservaringen opdoen, wat je zal versterken.

·        Je leert je richten op wat wel allemaal kan en niet alleen op problemen.

·        Hierdoor gaat jouw zelfvertrouwen groeien!