Wie ben ik?

KindercoachIng-e

"Het mooiste wat je kan worden, is jezelf!"

Ik wil je daar graag bij helpen. Je gaat op ontdekkingsreis, op zoek naar hoe je denkt, wat je voelt en wat jij zou willen. Samen kijken we naar je kwaliteiten, hoe jij deze kan gebruiken om zelf tot oplossingen te komen, zodat je fijn jezelf kan worden! 

Mijn verhaal

Mijn naam is Inge Logister, ik ben geboren in 1976, getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik heb ruim 15 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Ruim 9 jaar werk ik met veel plezier als kinderurotherapeut op de polikliniek kindergeneeskunde. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van zindelijkheids- en incontinentieproblematiek (poep- en plasproblemen). Ik ben trots op elk stapje dat kinderen maken. Het is zo fijn om te zien hoe je kinderen verder kunt helpen en wat het ze uiteindelijk oplevert. Ze stralen letterlijk en figuurlijk van oor tot oor. Dat maakt mij dankbaar en heeft mij uiteindelijk gebracht tot een vervolgopleiding tot kindercoach. 

Mijn ervaring

Verpleegkundige A

Wat kan ik voor uw kind betekenen?

Er kunnen allerlei redenen zijn waarom je als kind niet lekker in je vel zit. De volgende problematieken kunnen hier toe bij dragen. U heeft bijvoorbeeld vragen over: 

- zindelijkheid (professional poep- en/of plasproblemen)  

- boosheid

- frustratie

- angst

- verdriet

- zelfvertrouwen

- verlies

- onrust

- zorgen

- nog veel meer ...

 

Het zit zo. Uw kind heeft geen probleem, het heeft iets te leren! Ik ben ervan overtuigd dat kinderen hun eigen oplossingen kennen en dat ze met hulp, van eigen kwaliteiten, twijfel om kunnen zetten in kracht. 

Kinderverpleegkundige

afdeling kindergeneeskunde

Kinderurotherapeut

begeleiding  en training van kinderen met poep-en plas problemen

methode SuperPoeper® (www.superpoeper.nl)

infant mental health methode (visie) 

Kinder-, gezins- en opvoedcoach

brede coachopleiding specialisatie kindercoach

brede coachopleiding specialisatie gezins- en opvoedcoach