top of page

Wie ben ik?

KindercoachIng-e

"Het mooiste wat je kan worden, is jezelf!"

Ik wil je daar graag bij helpen. Je gaat op ontdekkingsreis, op zoek naar hoe je denkt, wat je voelt en wat jij zou willen. Samen kijken we naar je kwaliteiten, hoe jij deze kan gebruiken om zelf tot oplossingen te komen, zodat je fijn jezelf kan worden! 

Mijn verhaal

Mijn naam is Inge Logister, ik ben geboren in 1976, getrouwd en heb een zoon en een dochter. Ik heb ruim 15 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling van het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven. Sinds 10 jaar werk ik nog altijd met veel plezier als gespecialiseerd verpleegkundige en urotherapeut op de polikliniek kindergeneeskunde. Ik ben gespecialiseerd in zindelijkheids- en incontinentieproblematiek (poep- en plasproblemen). Ik ben trots op elke vooruitgang. Het is zo fijn om te zien hoe je kinderen verder kunt helpen en te zien wat het ze uiteindelijk oplevert. Ze zitten weer lekker in hun vel en stralen letterlijk en figuurlijk van oor tot oor. Dat maakt mij dankbaar en heeft mij uiteindelijk gebracht tot het volgen van de vervolgopleidingen tot kinder- (en aansluitend) gezins en opvoedcoach. 

Wat kan ik voor uw kind en u betekenen?

Als rode draad door de begeleiding die ik bied, loopt het thema zindelijkheid, plas - en of poepproblemen. Het heeft in ieder geval altijd met het naar de wc gaan te maken! Hulpvragen kunnen bijvoorbeeld gaan over:

- zindelijkheid en bijna naar school (3 - 4 jr)

- zindelijkheid op de basisschool (4 - 6jr)

- terugval in zindelijkheid 

- incontinentie overdag / plasongelukjes / plasproblemen

- poepongelukjes / poepproblemen of moeilijk poepen

- ophoudgedrag of angst voor de wc 

- luierpoepen

- bedplassen 

 

Het zit vaak zo. Met thema zindelijkheid denkt men aan kinderen in de leeftijd 3-4 jaar. Voor mij is dit een heel breed begrip want plas- en of poepproblemen kunnen ook nog langer blijven bestaan of pas later optreden. Ik geef begeleiding aan kinderen en jongeren tot 18 jaar. Iets waar je als kind, en/ of ouders veel zorgen over kan hebben, hoe dit op te kunnen lossen. Gelukkig is er vaak wel wat aan te doen!  

Mijn ervaring

Verpleegkundige A

Kinderverpleegkundige

afdeling kindergeneeskunde

Gespecialiseerd verpleegkundige/ urotherapeut

begeleiding en training van kinderen met poep-en plas problemen 0-18 jr

urotherapie

methode bij angst voor plassen / poepen op de wc 

methode infant mental health (visie) 

Kinder-, gezins- en opvoedcoach

brede coachopleiding specialisatie kindercoach

brede coachopleiding specialisatie gezins- en opvoedcoach

bottom of page